Opbrengst voor een school in Birisha, €350,–

Veel van onze klanten wisten het al. Wij willen Christine helpen met het bouwen van een school in Afrika of beter gezegd een school in Kenia. Het dorpje, Birisha waar Christine vandaan komt heeft hard een echte school nodig. Wij hebben Christine in Riks-Fietsenmakerij leren kennen als vaste klant en hardloopster. Omdat ze zo erg enthousiast was over haar plannen hebben wij besloten haar te gaan helpen. De beste manier voor ons bleek al snel dat wij de opbrengsten van kleine reparaties en fooien in een pot deden. Of mooier soms nog, de klant zelf een bedrag lieten doneren in de post waarvan hun dachten dat de reparatie waard zou zijn.

En raad eens, al snel bleek dat onze klanten dit een leuke manier vonden van sociaal ondernemen dat ze er graag aan mee werkten. Er werd dan ook flink gedoneerd, de opbrengst liegt er dan ook niet om. Wel €350 euro. Wij willen onze klanten dan ook erg bedanken voor alle gulle donaties, giften en fooien.

Ben je net zo enthousiast als dat wij zijn? Neem dan eens een kijkje op de website. www.birishanijmegen.nl

En natuurlijk bent u van harte welkom in Riks-Fietsenmakerij aan de Hatertseweg 175 voor een donatie of meer informatie.

En vol trots staat Christine voor haar stichting Birisha Kenia – Nijmegen de opbrengsten te tellen. Wat een opbrengst. Volgende keer over een half jaar ongeveer hopen wij dit te evenaren en zelfs een beetje te overtreffen.

1 thought on “Opbrengst voor een school in Birisha, €350,–

  1. Christine Venhuizen schreef:

    I am very grateful for generous donation of 350 euro in support of my project Birisha Kenia – Nijmegen.Together we are able to make a difference in improving education in Birisha .Thanks Again to Rik Verhagen, Riks Fietsenmakerij and customers for your support .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *