Nieuwe Fietsen

U kunt bij ons ook terecht voor nieuwe fietsen. Wij nodigen u eigenlijk uit in onze mooie winkel. U vind daar Alba, Thompson en Burgers fietsen. Wij hebben hiervan een mooie selectie gemaakt zodat u echt kunt ervaren hoe deze zijn. Een proefrit is natuurlijk altijd mogelijk. Alvast even kijken bij Alba, Thompson of Burgers? Dat kan via het onderstaande icoon.

Alba bikes
Mobiel en flexibel zijn, van vrijheid en gemak genieten. Kortom, het bijzondere van het fietsmoment beleven. Elk moment, elk uur en elke dag vooruit. Dat is de filosofie en de reden waarom ALBA Bikes gebouwd worden.
Thompson bikes
Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in de stad Geraardsbergen, thuis van de “Muur van Geraardsbergen” welke uiteraard bekend is uit de Ronde Van Vlaanderen. Na oprichting startte Thompson direct met volledige productie in huis, van ontwerp tot en met frames lassen, lakken en assembleren. De Thompson filosofie werd zeer snel duidelijk voor het publiek, namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”.
Burgers fietsen
Omdat Burgers ‘ouderwetse’ kwaliteit weet te vertalen in trendy en moderne fietsen.Met een breed aanbod van modellen in verschillende prijsklassen is er altijd een fiets die bij u past. Bekijk onze verschillende modellen op deze website en vindt hier uw nieuwe Burgers Fiets. Met een Burgers Fiets bent u veilig en betrouwbaar onder weg. Door de klassieke uitstraling bent u in deze moderne tijd helemaal up to date op een Burgers Fiets. De snelle levering en de uitstekende prijs / kwaliteits verhouding zorgen er voor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe Burgers Fiets.