Daar zijn ze dan! De eerste nieuwe fietsen

Deze prachtige Alba fiets is voorzien van 3 versnellingen met terugtrap rem. Perfect voor in de stad. Maar ook voor een gezellig dagje fietsen.

Wij hebben onze eerste stapjes naar de verkoop van nieuwe fietsen gezet. En zoals ik in onze vorige post al aangaf, het merk Burger en Alba. En de eerste modellen zijn binnen. Wat zijn ze mooi! Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen. En natuurlijk een proefrit om zelf te ervaren dat dit toch erg fijne stadsfietsen zijn.


Nu bij ons in de winkel. Burgers Porteur. Een zeer mooi uitgevoerde dames met 7 versnellingen en rollerbrakes van Shimano. Door het lichte gewicht geeft deze fiets u alle mogelijkheden voor zowel stads gebruik als gebruik voor een dagje uit fietsen. Klikt u op de afbeelding voor meer informatie. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor meer informatie of een testrit.

 

 

 

 

 

 

 


En als ultieme stadsfiets willen u graag voorstellen aan de Alba Carico-3. De ultime stadsfiets met 3 versnellingen van Shimano en terugtrap rem. Dit betekend minder kabels en dus vriendelijker in de stad. Dankzij de stevige drager zowel voor als achter is dit ook een perfect boodschappen fiets die tegen een stootje kan. Door het lichtgewicht aluminium is deze robuuste fiets bijzonder licht. Voor meer informatie loopt u gewoon even bij ons binnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *