Het is bijna zo ver, nieuwe fietsen!

Met trots mogen wij u melden dat er binnenkort ook nieuwe fietsen bij ons in de verkoop komen.

Alhoewel wij klein van formaat zijn hebben wij toch een kleine mogelijkheid gevonden om in onze winkel een aantal nieuwe fietsen ten toon te stellen. En met trots kunnen wij melden dat wij dealer zijn van Alba fietsen en Burgers Fietsen.

Waarom Alba?

Deze in Nederland gemaakte fietsen doen gewoon niet onder bij elk ander groot merk. Een degelijke fiets waar veel aandacht uitgaat naar kwaliteit en duurzaamheid. Dit maakt fietsen naast noodzakelijk bij ons in Nijmegen maar ook leuk.

Waarom Burgers?

Eigenlijk gewoon het zelfde. Een in Nederland gemaakte fiets. Veel mogelijke modellen die bijzonder goed concurreren met de grote merken. Deze mooie en kwalitatief goede fietsen geven uw gewoonweg meer fiets plezier.

Waarom koopt u bij ons uw nieuwe fiets?

Wij hebben uitstekende service, nazorg en stellen uw fiets samen met af zodat alles klopt voordat u naar huis gaat. Toch even iets bijstellen na een fietstocht? Geen probleem, u komt gewoon even langs, verteld wat u gemerkt heeft. En wij stellen dit gewoon even bij.

Wij vinden het ook heel normaal dat u na 6 weken weer even terug komt voor een na-stelbeurt en een onderhoudsbeurt na 6 maanden.

Wij hopen u dan straks ook te mogen ontmoeten voor een kijkje in onze winkel voor deze prachtige fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *